Contact

Contacteer ons voor een vrijblijvende demo of offerte

Wenst u van nabij kennis te maken met OmgevingConnect? Wilt u een persoonlijke en gedetailleerde presentatie over de vele mogelijkheden van de online bibliotheek bij uitstek voor elke omgevingsprofessional? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte op maat van uw organisatie en van uw medewerkers? Klik hier om een demo of een offerte aan te vragen.

Andere vragen?

Bent u uw inloggegevens kwijt of vergeten? Wenst u meer informatie over uw OmgevingConnect-abonnement? Hebt u een vraag omtrent een factuur? Hebt u een opmerking maar weet u niet precies wie hierover aan te spreken? Dan kunt u eveneens steeds terecht op 050 64 28 18 of info@omgevingconnect.be.

Suggesties of tips?

OmgevingConnect is een online werkinstrument voor en door de gebruikers. Hun feedback en hun input is dan ook primordiaal voor de technische ontwikkeling en de inhoudelijke verrijking van het platform. Hebt u opmerkingen of suggesties omtrent de inhoud of de functionaliteiten van OmgevingConnect? Neem dan gerust contact op met ons redactionele team:

Bart Keirse
Uitgeefdirecteur
Contacteer Bart

Contacteer ons

info@omgevingconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
8.00 u. - 12.00 u. &
13.00 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23, 8200 Brugge Stationslaan 23, 8200 Brugge

Het totaalplaatje

Het meest complete kennis- en informatieaanbod over omgevingsrecht en omgevingsbeleid.

Boeken

Een ruime waaier aan uitgaven bestrijkt alle belangrijke facetten van het omgevingsrecht en -beleid. Zowel rond de omgevingsvergunning, geluid, bodem, natuur & bos, ruimtelijke planning, handhaving, vindt u degelijk onderbouwde en toegankelijke lectuur.

 

Opleidingen

Praktijkgerichte basisopleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van het omgevingsrecht. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Ontdek de opleiding op uw maat in onze opleidingskalender.

OmgevingConnect

OmgevingConnect is een innovatieve online bibliotheek, boordevol onmisbare kennis omtrent omgevingsrecht en omgevingsbeleid. Deze kennis krijgt vorm in heel wat concrete tools: elektronische boeken, interactieve procedures, tijdschriften, wetgeving, ...

Alle materies komen hierbij aan bod : vergunningen, plannen, onroerend erfgoed, effectenbeoordelingen, handhaving, bodem, water, natuur en bos, onteigeningen, handelsvestigingen, afval en materialen, klimaat en energie, ...