OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Wij willen uw kennis

Om producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan omgevingsprofessionals te kunnen bieden, kunnen we versterking van ervaringsdeskundigen en specialisten zoals u altijd goed gebruiken. Helpt u ons met uw kennis het verschil te maken?

Uw kennis benutten?

Samen met ons het meeste uit uw kennis halen? Slimme zet. Want we bieden heel wat ruimte voor nieuwe idee├źn en zin voor initiatief. Dat u op een correcte vergoeding voor uw bijdrage kunt rekenen, dat spreekt voor zich. Net zoals dat u kunt rekenen op de ondersteuning van een toegewijd redactieteam, dat u met raad en daad zal bijstaan.

Kennis benutten
Kennis inzetten

Uw kennis inzetten?

Opleiding geven? Handboek schrijven? Publicaties nalezen? Inhoudelijke vragen beantwoorden? Procedures uittekenen? Nieuwsberichten opmaken? U bepaalt zelf hoe, hoe vaak en hoe intensief u uw kennis met ons inzet.

Uw kennis delen?

Door de waaier aan producten en diensten die we onze gebruikers bieden, bent u er zeker van dat uw kennis helemaal tot zijn recht komt. En daar plukt iedereen de vruchten van. Zoals de vele omgevingsprofessionals die iedere dag voor heel wat uitdagingen staan en die de juiste kennis in de juiste vorm altijd goed kunnen gebruiken. Maar ook u natuurlijk: u breidt uw netwerk uit, uw naambekendheid krijgt een boost, u wordt er zelf wijzer van ... Kortom, een win-win voor iedereen.

Kennis delen

Zin om met uw kennis het verschil te helpen maken?

Haal samen met ons het meeste uit uw kennis.