OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Ruimte & OmgevingConnect: dat klikt!

Het 30ste nummer van Ruimte, hét tijdschrift voor iedereen met interesse in ruimtelijke ordening en stedenbouw, rolde onlangs van de persen. 

In deze nieuwste editie staan toerisme en recreatie centraal. Niet toevallig op het moment van de jaarlijkse vakantiemigratie buigen diverse experts zich over het ruimtegebruik van een mensensoort die aan een onstuitbare opgang bezig is: de homo turisticus.

Researchers, beleidsmedewerkers en praktijkgerichte planners zorgen zo voor een veelzijdig themanummer waarin een waaier aan topics aan bod komt, zoals het onderscheid tussen toerisme en recreatie in wet- en planningsteksten, de (on)zin van investeringen in toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of nog het duurzaamheidsvraagstuk bij een toeristische inrichting van de publieke ruimte.

Dit boeiende en toepasselijke nummer van Ruimte is nu bovendien ook digitaal te lezen via het platform OmgevingConnect en - met alle voordelen die hiermee gepaard gaan:

  • Verschillende weergavemogelijkheden om Ruimte te lezen
  • ​Een slimme zoekmotor op tijdschrift, nummer- en artikelniveau
  • ​Een overzichtelijk archief van alle verschenen nummers
Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...