OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Ruimte 33

Enkele weken geleden rolde Ruimte nummer 33 van de persen. Abonnees van het driemaandelijkse praktijkblad van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning (VRP) kregen hun exemplaar onlangs in de bus.

Deze editie van hét magazine voor iedereen met interesse in ruimtelijke ordening en stedenbouw staat volledig in het teken van 20 jaar Ruimtelijk Structuurplan Vlaanderen (RSV).

Wordt het nieuwe plan een breuk met het verleden of een verder bouwen op verkregen inzichten? Tien experten geven hun verwachtingen mee omtrent het nieuwe Beleidsplan Ruimte Vlaanden (BRV). 

Verder wordt, met het oog op de toekomst, een poging ondernomen om de sterktes en zwaktes van het structuurplan te duiden. Ook de impact van het RSV in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen, die op hun beurt elk een eigen structuurplan opstelden, komt aan bod. 

Ruimte nummer 33 is bovendien ook digitaal te lezen, via het platform OmgevingConnect. Ruimte blijft het debat over theorie en praktijk in het vakgebied dus voeden. Zowel offline als online. 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...