OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Gele affiches voor aanplakking van Omgevingsvergunningsaanvraag- en beslissing

Gele affiches voor aanplakking bij bekendmaking en beslissing vergunningsaanvraag

Het Omgevingsvergunningenbesluit bepaalt de modaliteiten voor aanplakking van de gele affiches bij de bekendmaking van een vergunningsaanvraag (art. 20) alsook bij de beslissing over een vergunningsaanvraag (art. 59).
 

Art. 18 en 57 bepalen tevens dat de gemeente de tekst die hiervoor wordt gebruikt ter beschikking stelt aan de aanvrager.

 

Oproep

De afgelopen weken ontvingen we in dit verband reeds enkele vragen van gemeenten die deze affiches (maar ook bijhorende dossiermappen) graag bij ons zouden bestellen. Om deze nood op te vangen hebben we dan ook beslist om deze affiches en mappen aan te bieden. Het is ons echter nog onduidelijk in hoeverre andere Vlaamse gemeenten hiermee geholpen zouden zijn

 

Om een beter idee te krijgen van de vraag zouden we graag een oproep doen: 

  • Is uw gemeente ook geïnteresseerd in kant-en-klare bestelbare affiches voor de aanplakking in het kader van de Omgevingsvergunning?
  • Zouden dossiermappen voor uw gemeente ook een uitkomst zijn? 
  • Heeft uw gemeente daarnaast nog andere noden in verband met de Omgevingsvergunning waar wij van dienst kunnen zijn?
 

 

Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@omgevingconnect.be of via de knop "Een vraag stellen" in OmgevingConnect.

Alvast bedankt!

 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...