OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

De omgevingsvergunning - Praktische leidraad bij de procedure - Editie 2018

Naast het verwachte 'De nieuwe omgevingsvergunning: help, wat nu?' verschijnt er heel binnenkort nog een boek dat niet mag ontbreken in uw collectie. Een publicatie vol tips en voorbeelden om u het nodige inzicht te verschaffen in de uitgebreide veranderingen in de wetgeving, dat wordt 'De omgevingsvergunning - Praktische leidraad bij de procedure - Editie 2018'.

 

Een geactualiseerde versie van de eerder verschenen editie 2016, opnieuw met veel enthousiasme en kundigheid geschreven door Kaat Allaert, Veerle Provoost en Isabel Dauwe, allen van BOVA ENVIRO+.

 

Het boek is een praktijkgids die uit vier delen bestaat die allen betrekking hebben op de nieuwe omgevingsvergunningsprocedure zoals deze moet worden toegepast sinds 23 februari 2017. Aangezien het boek geschreven werd door ervaren milieuconsultants, kan u de invalshoek eerder uit die richting verwachten.

 

De omgevingsvergunning - Praktische leidraad bij de procedure - Editie 2018 is een musthave voor alle milieuverantwoordelijken en ambtenaren die in aanraking komen met de (veranderde) wetgeving.

 

Binnenkort beschikbaar in de webshop en uiteraard ook steeds te lezen op OmgevingConnect!

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...