OmgevingConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Helpt u ons mee?

Beste Vanden Broele Connect-gebruiker

OranjeConnect, FinConnect, HRMConnect, OmgevingConnect, BlueConnect, … : de verschillende online platformen van Vanden Broele Connect laten professionals zoals u toe om heel gemakkelijk informatie te raadplegen, kennis te vergaren en competenties te delen.

Samen met de meer dan 10.000 andere gebruikers van Vanden Broele Connect hebt u ongetwijfeld ook al gemerkt hoe uw kennisplatform regelmatig wordt verrijkt met actuele inhoud, extra functionaliteiten en nieuwe mogelijkheden.

Die verrijking zetten we ook in de toekomst voort. En dat doen we natuurlijk graag met uw hulp. Want als Vanden Broele Connect-gebruiker weet u beter dan wie ook hoe uw kennisplatform - op welk vlak dan ook - nog beter kan.

Daarom willen we met behulp van een korte enquête naar uw mening over en uw ervaringen met Vanden Broele Connect polsen.

Vult u deze enquête in? En helpt u ons zo om Vanden Broele Connect nog beter te maken? Het invullen ervan neemt slechts vijf minuutjes in beslag. Doet u dit voor maandag 4 juni? Dan maakt u bovendien kans op één van de 10 Kinepolis filmdoosjes (met 4 filmtickets).

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Het Vanden Broele Connect-team

 

Het spreekt voor zich dat de resultaten van deze enquête enkel worden gebruikt om Vanden Broele Connect te verbeteren, en dat we vertrouwelijk zullen omgaan met de door u verstrekte gegevens.

Hebt u vragen of opmerkingen over deze enquête? Of over Vanden Broele Connect? Aarzel dan niet om ons te contacteren via of 050 64 28 18 of ask@vdbconnect.be

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...